• Wat is de Skwinkelbon?

De Skwinkelbon, het perfecte geschenk. De Skwinkelbon is het vernieuwd cadeaubonsysteem van Sint-Katelijne-Waver. Koop je bon en kies een bedrag om erop te laden. Doe je aankopen bij lokale handelaars die de cadeaubon ondersteunen? Dan kun je betalen met je Skwinkelbon.  Je kiest ervoor om het bedrag  onmiddellijk te spenderen bij één handelaar of om het te spreiden over verschillende handelaars.

 • Waar kun je de Skwinkelbon verkrijgen?  

Dat kan op 2 manieren:

 1. In onze fysieke verkooppunten: de infobalie van het stadhuis
 2. Online hier op de website via de webshop
 • Waar ruil je de Skwinkelbon in?

Je kunt het volledige overzicht van deelnemende handelaars raadplegen op www.skwinkel.be. Je herkent elke handelszaak ook aan de raamsticker op de vitrine.

 • Is betalen met je Skwinkelbon moeilijk?

Integendeel, het is heel erg makkelijk. Je geeft de Skwinkelbon af aan de handelaar. Je vermeldt welk bedrag je wilt betalen met de Skwinkelbon. De handelaar scant de kaart en geeft het gewenste bedrag in. De betaling is in orde. Op de iPad kun je daarna controleren hoeveel geld er nog op je Skwinkelbon staat en tot hoelang hij geldig is.

 • Hoe lang blijft de Skwinkelbon geldig?

De Skwinkelbon is na activering exact één jaar geldig. Je kunt dit controleren bij elke deelnemende handelszaak door de Skwinkelbon te scannen en je vindt het terug op de website www.skwinkel.be.

 • Kun je de geldigheid van je Skwinkelbon verlengen?

Neen, de Skwinkelbon blijft slechts één jaar geldig.

 • Hoe raadpleeg je het resterende saldo op de Skwinkelbon?

Op de iPad bij de deelnemende handelaars of op onze website (www.skwinkel.be).

 • Hoe kun je als handelaar Skwinkelbonnen innen?

Door je aan te sluiten bij het netwerk van reeds meer dan 50 deelnemende handelszaken. Stuur een e-mail naar sintkatelijnewaver@joyn.be. Dan komt er een Joyn-medewerker geheel vrijblijvend bij je langs om meer informatie te geven over de van de Skwinkelbon.

 • Kun je de Skwinkelbon geven als relatiegeschenk? Krijg je dan een factuur bij aankoop?

Natuurlijk is dat mogelijk. De Skwinkelbon is immers het ideale geschenk voor allerlei gelegenheden: onder de kerstboom, om je personeel te bedanken of als verjaardagsgeschenk. Stuur een e-mail naar sintkatelijnewaver@joyn.be.

 • Moet je het saldo van je Skwinkelbon in één keer opgebruiken?

Nee, je bent vrij om het bedrag van je Skwinkelbon op te splitsen. Je kunt perfect 50 euro opgebruiken in één keer, drie keer of twaalf keer,  naargelang jij dat wenst. Je geeft bij afgifte van de Skwinkelbon als betaalmiddel aan welk bedrag de handelaar van jouw Skwinkelbon mag afnemen. Het eventueel resterende bedrag betaal je dan met een ander betaalmiddel.

 • Vanaf welk bedrag kun je een Skwinkelbon aankopen?

Het bedrag is volledig vrij te kiezen wanneer je hem koopt bij een fysiek verkooppunt. Op de webshop stellen we een aantal bedragen voor, waaruit jij een keuze kunt maken.