De skwinkelbon: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk waar u iemand echt een plezier mee kan doen? Dan is er de  skwinkelbon! De cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen. Je koopt ‘m aan de balie van het gemeentehuis of via www.skwinkel.be. En de gelukkige ontvanger kan ermee gaan shoppen bij meer dan vijftig handelaars.

Download hier de lijst met deenemende handelaars

Leuk om te geven!  

Met de skwinkelbon biedt de gemeente Sint-Katelijne-Waver in samenwerking met skwinkel haar eigen cadeaubon aan. Of het nu om een verjaardag, huwelijk, jubileum, promotie of housewarming gaat, of het nu voor valentijn, vaderdag dan wel voor moederdag is, met de skwinkelbon heb je altijd een leuk geschenk op zak. Ook voor de werknemers, klanten, leveranciers of zakenrelaties van je bedrijf is de skwinkelbon een ideaal geschenk. Of organiseer je met je vereniging een quiz, tombola of andere activiteit? Dan mag de skwinkelbon beslist niet op de prijzentafel ontbreken. Kortom, de skwinkelbon is altijd leuk om te geven.

Nog leuker om te krijgen!

De gelukkige ontvanger van de skwinkelbon kan er mee gaan shoppen bij meer dan 50 handelaars in de gemeente Sint-Katelijne-Waver en hoeft ‘m niet op te kopen in één en dezelfde winkel. Met de skwinkelbon kan je namelijk bij meerdere handelaars betalen tot de totale waarde ervan is opgebruikt. Een cadeaubon voor meerdere cadeaus dus. Is dat niet leuk om te krijgen?!

Makkelijk om te kopen!

Je kan de de skwinkelbon in bankaartformaat aanschaffen aan de balie van het gemeentehuis of via deze website. Je bepaalt in beide gevallen zelf de waarde met een minimum van 5€, en voor slechts 1€ krijg je er de leuke cadeauverpakking bij. Koop je de skwinkelbon in het gemeentehuis dan krijg je deze uiteraard onmiddellijk mee. Bestel je online dan betaal je een minimum aan verzendingskosten en valt de skwinkelbon eerstdaags in je brievenbus. Is er haast bij dan kan je bij een online bestelling opteren om de skwinkelbon via email te laten versturen. Luttele tellen na betaling vind je ‘m dan in PDF-formaat in je mailbox terug. De skwinkelbon blijft geldig tot één jaar na de aankoopdatum.

 

1: De skwinkelbon is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

 

 

 

2: Familie, vrienden, collega’s, werknemers, medewerkers, vrijwilligers, … met de skwinkelbon doe je iedereen een plezier.

 

 

 

3: Verjaardag, huwelijk, jubileum, promotie, housewarming, valentijn, vaderdag, moederdag, tombola, … de skwinkelbon is leuk om te geven bij iedere gelegenheid.

 

 

4: Je koopt de skwinkelbon aan de balie van het gemeentehuis of via de webshop op , met of zonder cadeauverpakking en voor een bedrag naar keuze.

 

 

5: Met de skwinkelbon kan je bij meer dan vijftig skwinkels betalen en met dezelfde bon bij meerdere handelaars. Keuze genoeg dus!

Saldo opvragen