16
mrt
2018

Voor het derde jaar op rij kan je bij 48 deelnemende handelaars terecht voor een paasactie om duimen en vingers bij af te likken. En voor de winnaars van de actie valt dit heel letterlijk te nemen. Alweer een reden dus om het ook tijdens de paasperiode niet al te ver gaan zoeken! Want skwinkelen in Sint-Katelijne-Waver is "lekker" dichtbij.

We hangen het aan de grote klok!

Ook dit jaar kan je bij iedere deelnemende handelaar  een gokje wagen naar het gewicht van een reuze chocolade paasfiguur. De skwinkelaar die op het einde van de actie het gewicht van het chocolade paasfiguur en het antwoord op een schiftingsvraag het dichtst benaderde mag het mee naar huis nemen. Tijdens de vorige edities werd respectievelijk gekozen voor een paashaas en paasei. Tijdens deze skwinkel je pasen kunnen skwinkelaars meedingen naar een reuze chocolade paasklok.

Trakat

We zitten met een ei!

Gedurende de actieperiode wordt er voor iedere deelnemende handelaar een bericht met daarin een foto van een gevuld chocolade paasei op de Facebookpagina van skwinkel geplaatst: https://www.facebook.com/skwinkel. De persoon die na het plaatsen van de foto als allereerste bij de betreffende deelnemende handelaar binnenstapt en de zin "ik zit met een ei" zegt mag het chocolade paasei mee naar huis nemen.

 

Bekijk hier de lijst met deelnemende handelaars

Bekijk hier het wedstrijdreglement

 

 

 

Drankenhandel Tielemans   skwinkel je pasen